Hygiëne & Kwaliteit

In het kader van de professionalisering van de tandartsenbranche en het implementeren van een kwaliteitssysteem, zijn wij als praktijk/team het traject ingegaan van certificering op basis van de NEN-EN-ISO-9001 en/of HKZ.

In 2016 zijn wij gecertificeerd.Daarmee voldoet onze praktijk aan het kwaliteitsmanagementssyteem m.b.t. het uitvoeren van preventieve, curatieve, medische en acute tandheelkundige behandelingen en garanderen wij u dat wij werken volgens de "Praktijkrichtlijn Infectiepreventie in de Tandheelkundige praktijk".

Het werk van de tandarts

U kunt meer informatie vinden over mondgezondheid, tandartspraktijken, tandheelkundinge vergoedingen en verzekeringen op de onderstaande websites:

» allesoverhetgebit.nl
» tandarts.nl

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen.

Gebeurt dat niet, dan zijn wij helaas genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen etc.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 0492-381790. Ook in geval van spoed kunt u bovenstaand telefoonnummer bellen.

Openingstijden

  Ochtend: Middag:
Maandag t/m Vrijdag 08.30-12.30 13.45-17.00
Vrijdag Telefonisch bereikbaar tot 12.30 u.  Daarna wordt u verwezen naar de weekenddienst.