Balie- en stoelassistentes

De balie- en stoelassistentes zijn deskundig en spelen een belangrijke rol in de praktijk. Met persoonlijke aandacht en een glimlach doen zij er alles aan u op uw gemak te stellen. Ook staan zij u graag te woord. Zij helpen u met een verwijzing, het maken van een afspraak of geven u antwoord op iedere andere vraag.
 

De preventie-assistente

De preventie-assistente is vakkundig en service gericht. Zij neemt de tijd uw gebit optimaal schoon te houden en al het mogelijke aan preventie te doen, zoals het geven van poets-instructies, sealen, het geven van fluoride-applicaties etc.

Het werk van de tandarts

U kunt meer informatie vinden over mondgezondheid, tandartspraktijken, tandheelkundige vergoedingen en verzekeringen op de onderstaande websites:

» allesoverhetgebit.nl
» tandarts.nl

Uw afspraak

Wij behandelen uitsluitend na afspraak. Indien u uw afspraak niet kunt nakomen, dient u deze minimaal 24 uur van tevoren af te zeggen.

Gebeurt dat niet, dan zijn wij helaas genoodzaakt de voor u gereserveerde tijd in rekening te brengen.

Medische gegevens

Voor ieders veiligheid verzoeken wij u om ons steeds te informeren omtrent medische bijzonderheden, zoals zwangerschap, medicijngebruik, ziektes, infecties, afwijkingen etc.

Contact

U kunt ons telefonisch bereiken op het nummer: 0492-381790. Ook in geval van spoed kunt u bovenstaand telefoonnummer bellen.

Openingstijden

  Ochtend: Middag:
Maandag t/m Vrijdag 08.30-12.30 13.45-17.00